Detoxdag

detoxreinigings-midweek 300 x 200

Detoxen is een diepe reiniging van je lichaamssysteem. Het doel is om oude opgeslagen gifstoffen in je lichaam los te maken en af te voeren. Gifstoffen hebben een destructieve invloed op je organen, bindweefsel en vitaliteit. Ook (onverwerkte) emoties hebben hun impact op je lichaam, geest en activiteit.

Deze Detoxdag geeft je de ruimte om je zelf te reinigen waar voor jouw nodig is. Je zult reiniging en transformatie ervaren in je Body, Mind soul en Spirit. Het werkt diep in al je lagen en het is meer dan een “sapdagje” Je kunt deze dag gebruiken als oplaad moment voor jezelf. Ook kun je uitproberen of een langere Detoxvakantie (waar je echt dieper kunt werken) iets voor jou is.

Programma

  • Reinigende- voeding en technieken
  • Onbeperkt verse fruit en groentesappen en andere gezonde dranken.
  • Technieken om jezelf te ontladen en weer op te laden.
  • Yoga en Tai-Chi
  • Helende meditatie
  • Bos wandeling

Data en tijden

Klik op deze link voor data detox dag.
Er zijn geen dagen gepland op dit moment. Neem contact met ons op om een datum van jouw keuze te bespreken. We beginnen de dag met ontvangst om 10.00 uur en sluiten af om 17.00 uur.

Locatie

De locatie voor de Detoxdag is Mr. Jac Takkade 40 in Aalsmeer, gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos.

Kosten

€ 110,- voor een dag.

Meenemen
Trek prettige wandelschoenen aan voor de boswandeling met praktische oefeningen. Trek lekker zittende kleding aan en laagjes kleding, zodat je makkelijk je warmte kunt reguleren.