Thuis detoxen

Op maat en toch met begeleiding.
Overdag wordt je begeleid op lokatie en ‘s middags en ‘s avonds toch op tijd thuis om bijvoorbeeld bij je gezin te zijn.

Het programma voor een privé detoxweek kan er zo uit zien:

detox sapDe week duurt van maandag tot en met zondag. Van maandag tot en met donderdag ben je van 10.00 uur tot 14.00 uur op de locatie in Aalsmeer. Het programma daar bestaat uit diverse begeleidende activiteiten, waaronder Tai Chi en meditatie, wandelen en leverpakking. Je krijgt hier ook de kruidenthee, soepen, shakes en sappen die je tijdens deze week ‘eet’.

‘s Middags ga je naar huis. Natuurlijk ben je wel aan het reinigen, dus ook thuis blijf je daar mee door gaan. Mogelijk wil je zelfs ook thuis nog sporten, mediteren, of op een andere manier jouw ontgiftingsproces verder ondersteunen.

Op vrijdag is een langere dag; van 10.00 tot 21.00 uur. Op deze dag ga je naar de sauna in Spa Zuiver (Amsterdamse bos). ‘s Avonds krijg je een intensieve leverreiniging. We raden je aan om deze avond in hotel Spa Zuiver te verblijven, maar thuis de leverreiniging doen mag ook. Zaterdag is dan een rustige dag, en zondag is er nog een sessie om alles wat je hebt ontdekt die week te integreren en verankeren.

Kosten voor deze week zijn 800,- ex btw, inclusief saunabezoek. Het mooie van een privé detox week is dat je zelf mee vorm kunt geven aan het schema dat bij jou past. Dus ook een kortere week, of andere tijden voor de begeleiding, zijn mogelijk in overleg.

Geïnteresseerd of vragen? Mail naar info@go-walkabout.nl of bel 06 – 41817219.