Detox Reinigings week

Detox your Body, Mind Soul & Spirit!

Ontgiften op al je lagen.
Intensief ontgiften van oude emoties en alle andere oude energie in je lichaam.

Maak gebruik van deze heerlijke detox reinigingsvakantie waarin je jezelf verwent en een verfrissende start geeft! Met sapkuren kun je heel gericht ontgiften en reinigingen. In deze dagen ruim je veel op en raakt je gewend aan je nieuwe ritme. Doordat je lichaam de gifstoffen afvoert ontstaat er een schoon systeem die alle voedingsstoffen veel beter kan opnemen. Een goede opname geeft vitaliteit en helder denken.

Voeding: Sapkuren, Vitamines & Mineralen
Door middel van sapkuren worden vele gifstoffen die het lichaam heeft opgeslagen afgevoerd. De sapkuren tijdens de Detox Reinigings Vakantie Week worden met zorg bereidt en bestaan uit een combinatie van verse groentesoepen, verse fruitsappen, en andere weldoenerdrankjes. Deze zijn uiterst gebalanceerd waardoor al je cellen gevoed worden met vitamines, mineralen en alles wat een mens goed doet.

Geen hongergevoel tijdens het sapkuren
Voor hongergevoel hoef je niet bang te zijn, je hebt een voldaan en verzadigd gevoel. Beweging is in vele vormen aanwezig. Je lichaam heeft het nodig om gifstoffen (oude emoties, oude gedachtes, oude opgeslagen energie) af te voeren. Tegelijkertijd bouw je spiermassa en conditie op. Ook open je er je meridianen mee, je zult het verschil ervaren!

Ontspanning is in alle vormen aanwezig
Er is gelegenheid om jezelf terug te trekken, lekker een boek te lezen of te genieten van het prachtige natuurgebied. We bezoeken de sauna en er worden Sjamanistische- en geleide meditaties geven, om oude emoties en ervaringen transformeren. Zodat er ruimte is om aandacht en invulling te geven aan je wensen.

De Detox reinigingsvakantie heeft een laagdrempelige insteek. Zowel mensen met als mensen zonder ervaring doen mee. Persoonlijke aandacht staat voorop en jouw wensen staan centraal tijdens de detox reiningingsvakanie. Mede daarom zijn de groepen niet groter dan 8 personen. Wat je wens ook is, er is een breed aanbod van manieren om je zelf te verfrissen en te resetten. Je bent vrij om deel te nemen en gebruik te maken van het aanbod. Er is ruimte voor inspanning en ontspanning.

Het programma tijdens de Detox Reinigings vakantie

  • Lever-pakking
  • Wandelen in combinatie met energie oefeningen
  • Nordiccen
  • Diverse geleiden meditaties
  • Ademhalingsoefeningen
  • Eenvoudige Tai Chi oefeningen en bewegingen
  • Sauna bezoek
  • Zwemmen
  • Sapkuren (afgestemd op de persoon)
  • Zelfhealings technieken
  • Mindfullness
  • Sjamanistische technieken
  • Accommodatie

Er wordt veel in beweging gezet tijdens deze week, waardoor je systeem geactiveerd wordt. Je ervaart gewenste verandering in je zelf. Dit proces werkt ook bij thuis komst door.

Data en tijden


De volgende geplande detoxweek is in november: 17-24 november. We gaan deze week naar Stoumont, België.
Zie agenda voor data detox week

Locatie

De locaties liggen allen in een gebied met vele mogelijkheden wat betreft natuur en cultuur. We logeren in en heerlijk huis. Iedere deelnemer heeft een eigen kamer met een eigen douche en toilet. Je kunt kiezen voor rust, voor actief en cultureel. Vanuit het huis kunnen we zo de natuur in. Wanneer wenselijk zijn er vele mogelijkheden om dorpjes en andere bezienswaardigheden te bezoeken. Het programma wordt elke reis aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Kosten

€ 1100,-. exclusief reis- en verblijfkosten. Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

Aanmelden detox week