Over mij

Nieuwe afbeeldingSjamaan Humming Blue Whale is haar eigen praktijk Go Walkabout gestart in 2002.
Hiervoor heeft ze meer dan 25 jaar in de psychiatrie gewerkt. Ze heeft daar diverse functies vertolkt op verscheidene afdelingen en instanties. Ze werkte onder andere met jonge kinderen, pubers, volwassen maar ook gedetineerden. Tijdens het werk bij deze instanties ontdekte ze regelmatig dat ze haar “ei” niet volledig kwijt kon.

Het doel van Go Walkabout
Is het heel maken van mensen voor zowel Body, Mind Soul & Spirit. Stapsgewijs kijken we wat je behoefte is en wat je nodig hebt en we gaan gelijk aan de slag. Alles wat oud is wordt getransformeerd, zodat je vanuit een nieuwe zienswijze verder kunt. Je wordt je meer gewaar van je persoonlijke talenten en wensen en je leert steeds meer vanuit je hart te leven.

Humming Blue Whale werkt vanuit het Sjamanisme, wat inhoudt dat Spirit, Body, Mind & Soul met elkaar verweven zijn.
Als 1 deel verandert, veranderen andere elementen mee. Tijdens de consulten, opleidingen en Detox Reinigings Vakantie kijkt en luistert ze zorgvuldig naar wat je persoonlijk nodig hebt. Er wordt richting gegeven aan lichaam en geest. In haar praktijk en tijdens de Reinigings Detox vakanties maakt ze gebruik van o.a. gebruik van Sjamanisme, Meridianen, Energiewerk, NEI en Kern-Touch en Bachbloesem remedies.

Humming Blue Whale begeleidt mensen vol passie door richting te geven aan lichaam en geest. In haar praktijk voor Sjamanisme & Levenspadcoaching brengt Sjamaan Humming Blue Whale mensen weer terug in hun kracht.

Je kunt bij haar terecht voor:

  • Healingen voor lichamelijke- geestelijke- praktische- en emotionele klachten. Denk aan; Allergieën, migraine, autisme, diverse aandoeningen, ziektes, onverklaarbare pijnen, angsten, gezinssituaties, werksituaties.
  • Bedrijfs coaching
  • Levenspad coaching
  • Opleiding en Workshops Hedendaags Sjamanisme
  • Sjamanistische Meditaties
  • Huizen en bedrijven energetisch schoonmaken (healen en voor het sneller verkopen of huren van het pand)
  • Quest-reis Engeland

Door de jaren heen ontwikkelde Sjamaan Humming Blue Whale zich zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Hierdoor ontstond er als vanzelf een andere manier van begeleiden en benaderen waarin ze haar rugzak aan kennis en ervaring inzet om mensen nog beter te op weg te helpen met hun levenspad.