Varianten Detoxen & Ontgiften

fruit ontgiften

Detox Arrangementen

  1. Thuis detoxen
  2. Detox week
  3. Detox weekend
  4. Detox dag

Overzichtsdata + prijzen

Waarom ontgiften op alle lagen?
Een lichaam is een geheel met verschillende aspecten. Daarom is ontgiften een holistische gebeurtenis.

Waarom detoxen en ontgiften
Onze darmen zitten vol met bacteriën en afvalstoffen. Sommige bacteriën zijn goed voor ons gezondheid en immuunsysteem terwijl weer anderen je letterlijk ziek maken. Veel van de lichamelijke ongemakken komen door een onbalans in het darmstelsel. De meeste detox aanbieders zijn uitsluitend gericht zijn op lichamelijke detox. Ik heb daar in tegen een holistisch benadering waardoor detox op letterlijke alle lagen plaatsvindt.

Detox kuur
Een detox kuur zoals ik die geeft heeft wonderbaarlijke effecten. Je kunt o.a. lichaam van opgeslagen gifstoffen ontdoen, afvallen, je weerstand verhogen, je vitaliteit vergroten en zelfs emotionele blokkades opheffen. De detox kuur heeft meerdere onderdelen zoals sapkuur, lever reinigen, darmen reinigen, diverse meditaties en tai chi. Alles is zo opgebouwd dat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Sapkuur – sapvasten
De diverse sappen geven een intensieve reiniging van het lichaam en de geest. De sapkuren tijdens worden met zorg bereidt en bestaan uit een combinatie van uiterst gebalanceerd verse groentesoepen, verse fruitsappen, en andere weldoenerdrankjes. Wees gerust, je zult geen hongergevoel ervaren tijdens het sapvasten.

Lever reinigen
Het is het grootste stofwisselings- en ontgiftingsorgaan. Vrijwel alle schadelijke stoffen passeren de lever via de bloedbaan. De lever is dus één van de belangrijkste organen in ons lichaam en heeft meer dan 500 functies. Het reinigen van de lever doen we o.a. door diverse sappen en leverpakking,

Je lichaam en geest worden van binnen en buiten gereinigd en gevoed.