Ervaringen

Vermoeid kwam ik aan en verfrist vertrok ik. Wat een grote verandering in 7 dagen, had dit van te voren niet kunnen geloven. Het is echt waar!
– Astrid –

Een echte aanrader als je vastzit, overgang zit, lichamelijke klachten hebt, etc. Voor mij was het super fijn om erachter te komen dat ik nu sterk op mijn benen sta. Ik heb alle belemmeringen mogen loslaten en kan nu op mezelf vertrouwen. De begeleiding van Humming Blue Whale is zeer liefdevol en doortastend en geeft je het gevoel dat alles goed is zoals het is. Er is geen oordeel en dat is heel prettig.
– Baps –

Net terug van een detox vakantie in de Ardennen. Een reiniging van Body, mind en spirit. Ik raad het iedereen aan. Opruimen van je geest, lange super mooie wandelingen in de natuur, gezonde sappen en soepen. Niet alleen lichter in kilo’s maar ook ga ik nu lichter door het leven en kan ik de hele wereld aan😇 Dank je wel Humming Blue Whale
– Barbara –

Een week lang focus op mezelf, geweldig. Dat kan ik best een uurtje, een ochtend, een dag in Badhoevedorp ;-), maar een week lang is wel heel uniek! Ik gunde mezelf een frisse start van het jaar met een helder hoofd. Resetten. De beste keuze tot nu toe. Het was heerlijk om te ervaren dat ik in de loop van de week fysiek vitaler en krachtiger werd, en meer en meer ontspannen en losser. Ik ervoer hoe ik ‘anders’ met mijn zwakke plekken kan omgaan en dat deze andere manier werkt! Deze reiniging heeft mij vertrouwen in mezelf en mijn lichaam en een enorme dosis zachtheid gebracht. Ik merk het in mijn manier van aanwezig zijn en hoe ik kijk en luister, naar mezelf en naar anderen. Het is anders. Zachter. Helderder. Gegrond. Lichter. Ik heb ervaren dat de kracht van zo’n week is, dat alle ervaringen ruim de tijd hebben om in te bedden. Onomkeerbaar effect dus :-). En…Duitsland ‘ontdekt’. Geweldig wandelland!
– Lisette –

Sappen en soepen hebben wijsheid gegeven.Veel losgelaten en wijzer geworden.Ik voelde mij verwend
– Huguette –

Mijn wensen zijn uitgekomen voor deze week! Ik hoef niet meer te vechten en ik heb er vertrouwen in. Ik heb eenheid met de deelnemers ervaren. Het voelt heel ruim!
– Ekie –

Ik ben meer in mijn element!. De week was relaxt, ongecompliceerd. Ik heb genoten en het resultaat is voelbaar.Mijn waarneming is scherper geworden.Heerlijk om een eigen kamer te hebben deze week!
– Carla –

Reslutaat van deze week is heeeeel veeel ruimte en vrijheid! Het is overweldigend heerlijk. Je raakt zo lekker in je flow. Het heeft mijn patronen verandert en een nieuwe balans gegeven.
– Astrid –

Wat heeft de Detox-verwen- jezelf-week mij gebracht. Veel energie! Ruimte in mijn lichamelijke en geestelijke systeem. Mooie inzichten. Het smaakt naar meer. Heerlijk en fantastisch. De week is een mooi geheel, de cirkel is rond. een helder begin en een helder eind wat weer gelijk je nieuwe startpunt is. Je kunt werkelijk oude dingen loslaten,je krijgt werkelijk ruimte voor iets nieuws. Het is een echte, absolute verwen week, het heeft mij aan niets ontbroken. Er is ruimte voor alles, fijn dat het een kleine groep is. Ik voel mij heerlijk en super energiek, soepel in mijn lichaam. Het hoekige is er bij mij af.
– Daphne –

Wat aangeboden wordt gaat goed in je systeem zitten, het gaat diep. Het is makkelijk eraan over te geven. Het programma liet mij kijken naar wat er werkelijk is. Ik heb inzicht in mijn handelen kunnen krijgen en zag wat ik wilde veranderen en dat heb ik kunnen veranderen. Het Sappen en Spoepen helpt je in je bewust wording, het brengt je dicht bij jezelf en helpt je koers bepalen. Je focus waar je voor komt wordt scherper , er is alle aandacht voor jezelf. De andere omgeving haalt je uit je dagelijkse gewoontes en bezigheden wat je focus vergroot. Je wordt leger en leger. aan de andere kant vul je je weer op en word je weer voller en voller.De omgeving draagt enorm bij! Er is voor ieder wat wils.
– Carla –

In deze tijd waarin vooral het belang van schoonheid van de buitenkant centraal staat is het heel mooi te ervaren wat de schoonheid aan de binnenkant oplevert.
– Dirk –